Arbejde som pædagog eller medhjælper? - NyMedarbejder.dk

PÆDAGOG & MEDHJÆLPER

Er du pædagog eller pædagogmedhjælper søger du et nyt arbejde?

Du kan nu oprette dig som pædagog -kandidat til stillinger i institutions- eller skoleverdenen. Det gør du ved at klikke her

Her vil du blive bedt om at udfylde et kompetenceskema som giver os et overblik over hvem du er, hvilke kompetencer du besidder, samt hvilke ønsker du har til dit drømmejob. (Se eksempel her)

Kompetenceskemaet har til formål, at erstatte den traditionelle ansøgning. Når du ønsker at komme i betragtning til en konkret stilling, sker det ved tryk på en enkelt knap. Derved giver du lederen og ansættelsesudvalget på den konkrete institution eller skole, adgang til at se din profil. Jo mere fyldestgørende du udfylder skemaet, jo bedre match vil vi, lederen og ansættelsesudvalget kunne lave. 

Du kan altid ændre, tilføje eller slette din profil.

Søger du på en konkret stilling, skal du også oprette en kompetenceprofil. Det gør du ved at trykke på linket og udfylde kompetenceskemaet. Når kompetenceprofilen er udfyldt og du har gemt den, skal du finde stillingsopslaget og trykke “søg stilling” under stillingsopslaget. Det eneste du nu skal gøre er, at tilføje din motivation for at søge stillingen. Derefter kommer din profil automatisk ind på skolens kundeprofil og du har nu søgt stillingen.

 

Derfor er det en god idé at oprette en profil (se videoen her)

Slip for at skrive ligegyldige ansøgninger! En arbejdsgiver bruger som regel kun 7-15 sekunder på en ansøgning, da det faktisk ikke er så relevante oplysninger der fremgår. Det der er relevant for arbejdsgiver er kvalifikationer, faglig ageren og kemi. Kemien kan man sjældent læse ud fra en ansøgning, hvilket efterlader kvalifikationer og faglig ageren  tilbage. Ved at oprette en kompetenceprofil, bliver det tydeligt for arbejdsgiver, hvilke konkrete kvalifikationer du besidder samt din faglige tilgang. Når du har oprettet profilen, kan du søge lige så mange job du ønsker, uden at gøre andet end, at tilkendegive din interesse i en stilling. Dermed slipper du for at spilde tiden på de ligegyldige ansøgninger.

Kompetenceprofilen kan ligeledes bruges til at søge job andre steder. (Kan gemmes i PDF-format)

 

Hvordan bliver man rekrutteret hvis arbejdsgiveren ønsker at vi står for rekrutteringsprocessen?

Vi tilbyder skolerne og institutionerne fire løsninger. Fra brug af vores rekrutteringsværktøj, til den fulde rekruttering. Ønsker kunden ikke den fulde rekrutteringsproces, men kun brug af vores værktøj, fungere vores system som et samlingssted for ansættelsesudvalget. Institutionen eller skolen får en kundeprofil, hvor de kan se de kandidater der er søger stillingen. I systemet kan ansættelsesudvalget filtrere i fx. interesser, erfaring osv. De rater de enkelte kandidater, og sammen udvælger de, de kandidater, de ønsker at se til en traditionel ansættelsessamtale.

Ved en fuld rekruttering, matcher vi skolens eller institutionens ønsker med dine kompetencer/profil. Passer du til stillingen, tager vi en snak om din eventuelle interesse i stillingen. Hvis du er interesseret og hvis vi begge mener at der er et potentielt match med arbejdspladsen, vil du blive indbudt til en personlig samtale hos os. Til samtalen laver vi en bedømmelse af din egnethed til opgaven. Hele det interview, kan ansættelsesudvalget læse på din profil. Udvælges du af skolen eller institutionen, vil du blive indbudt til en traditionel ansættelsessamtale. Går samtalen godt bliver du herefter ansat. Ansættelsen foregår det som ved en almindelig overenskomstmæssig ansættelse mellem dig og arbejdsgiver.

Der skal indhentes en børne- og straffeattest og du skal underskrive et ansættelsesbrev.

 

Du kan oprette din profil her.

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn