Søger du et nyt lærer -job? NyMedarbejder.dk

LÆRER

Søger du arbejde som lærer? Så kom let i gang

Opret en kompetenceprofil og kom i betragtning til mange nye jobs klik her

Her vil du blive bedt om at udfylde et kompetenceskema, som giver os et indblik i hvem du er, hvilke kompetencer du besidder, samt hvilke ønsker du har til dit lærerjob. (Se eksemple her)

Kompetenceskemaet har til formål, at erstatte den traditionelle ansøgning. Kompetenceprofilen indeholder alle de relevante oplysninger der gør det nemmere for ansættelsesudvalget, at vurdere din relevans for en stilling.  Når du ønsker at komme i betragtning til en konkret stilling, sker det ved tryk på en enkelt knap. Det eneste du herefter skal udfylde, er din motivation for at søge stillingen. Derved giver du skolelederen og ansættelsesudvalget på den konkrete skole, adgang til at se din profil samt din motivation.

Jo mere fyldestgørende du udfylder skemaet, jo bedre match vil ansættelsesudvalget kunne lave. 

Du kan altid ændre, tilføje eller slette din profil.

Søger du på en konkret stilling, skal du også oprette en kompetenceprofil. Det gør du ved at trykke på linket og udfylde kompetenceskemaet. Når kompetenceprofilen er udfyldt og du har gemt den, skal du finde stillingsopslaget og trykke “søg stilling” under stillingsopslaget. Det eneste du nu skal gøre er, at tilføje din motivation for at søge stillingen. Derefter kommer din profil automatisk ind på skolens kundeprofil og du har nu søgt stillingen.

 

Derfor er det en god idé, at oprette en profil (se videoen her)

Vi tror på, at du som person og med de kompetencer du besidder, er mere efterspurgt end du antager. Det vil vi gerne vise dig. Hvis du opretter dig, opdager du det! (det er en skøn følelse)

Vi hører ofte at selvom man egentligt ønsker et nyt arbejde, bliver man alligevel, da man ikke helt kan overskue processen ved at skulle søge nyt arbejde. Det kræver aktiv jobsøgning og mange timer med at skrive ansøgninger og gå til ansættelsessamtaler med mulighed for at blive skuffet med et afslag. Det kan koste mange menneskelige ressourcer, som vi gerne vil hjælpe dig af med!

Slip for at skrive ligegyldige ansøgninger! En arbejdsgiver bruger som regel kun 7-15 sekunder på en ansøgning, da det faktisk ikke er så relevante oplysninger der fremgår. Det der er relevant for arbejdsgiver er kvalifikationer, faglig ageren og kemi. Kemien kan man sjældent læse ud fra en ansøgning, hvilket efterlader kvalifikationer og faglig ageren  tilbage. Ved at oprette en kompetenceprofil, bliver det tydeligt for arbejdsgiver, hvilke konkrete kvalifikationer du besidder samt din faglige tilgang. Når du har oprettet profilen, kan du søge lige så mange job du ønsker, uden at gøre andet end at tilkendegive din interesse i en stilling og tilføje din motivation for at søge stillingen. Dermed slipper du for at spilde tiden på de ligegyldige ansøgninger.

Kompetenceprofilen kan ligeledes bruges til at søge job andre steder. (Kan gemmes i PDF-format)

 

Hvordan bliver man rekrutteret?

Vi tilbyder skolerne fire løsninger. Fra brug af vores rekrutteringsværktøj, til den fulde rekruttering. Ønsker kunden ikke den fulde rekrutteringsproces, men kun brug af vores værktøj, fungere vores system som et samlingssted for ansættelsesudvalget. Skolen får en kundeprofil, hvor de kan se de kandidater der er interesseret i stillingen. I systemet kan ansættelsesudvalget filtrere i fx. linjefag, erfaring osv. De rater de enkelte kandidater og sammen udvælger de de kandidater, de ønsker at se til en traditionel ansættelsessamtale.

Ved en fuld rekruttering, matcher vi skolens ønsker og dine kompetencer/profil. Passer du til stillingen, tager vi en snak om din eventuelle interesse i stillingen. Hvis du er interesseret og hvis vi begge mener at der er et potentielt match med arbejdspladsen, vil du blive indbudt til en personlig samtale hos os. Til samtalen laver vi en bedømmelse af din egnethed til opgaven. Hele det interview, kan ansættelsesudvalget læse på din profil. Udvælges du af skolen, vil du blive indbudt til en traditionel ansættelsessamtale. Går samtalen godt bliver du herefter ansat. Ansættelsen foregår det som ved en almindelig overenskomstmæssig ansættelse mellem dig og arbejdsgiver.

Der skal indhentes en børne- og straffeattest og du skal underskrive et ansættelsesbrev.

 

Opret din profil her. Husk at ALT er ganske gratis for dig

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn