Ønsker du nyt arbejde? NyMedarbejder.dk

Medarbejder- Din genvej til drømmejobbet

Søger du lærer- eller pædagogstillinger? Så lad NyMedarbejder.dk give dig et forspring

Hvad er NyMedarbejder.dk?

NyMedarbejder.dk er et rekrutteringsværktøj målrettet stillinger på skoler og institutioner. Vores opgave er at sikre, at de lærer, pædagoger, medhjælpere eller ledere som kunne være interesseret i et nyt arbejde på en institution eller skole, får muligheden for at få lige præcis den stilling, de ønsker sig. Udover at gennemføre fulde rekrutteringer, har vi udviklet et rekrutteringsværktøj, som gør det nemt og overskueligt for ansættelsesudvalget at gennemføre ansættelsesprocessen. Ved tryk på en knap, kan du med din kompetenceprofil vise arbejdsgiveren din interesse i stillingen og de vil få adgang til din kompetenceprofil. Det eneste du skal udfylde når du søger en stilling, er din motivation. Ansættelsesudvalget kan derfra vurdere dine kvalifikationer, faglig ageren, filtrere i kompetencer og internt vurdere din relevans for stillingen.

Alle kan oprette sig. Man behøver slet ikke være aktiv jobsøgende, tværtimod, så kan man bare tillade sig at være noget mere kritisk overfor potentielle jobtilbud.

Så hvis bare man er det mindste nysgerrighed på ens jobmuligheder, kan man roligt oprette sig. Det er både gratis og uforpligtende for dig.

 

Hvorfor oprette sig? Se videoen her

Slip for at skrive ligegyldige ansøgninger! En arbejdsgiver bruger som regel kun 7-15 sekunder på en ansøgning, da det faktisk ikke er så relevante oplysninger der fremgår. Det der er relevant for arbejdsgiver er kvalifikationer, faglig ageren og kemi. Kemien kan man sjældent læse ud fra en ansøgning, hvilket efterlader kvalifikationer og faglig ageren tilbage. Ved at oprette en kompetenceprofil, bliver det tydeligt for arbejdsgiver, hvilke konkrete kvalifikationer du besidder samt din faglige tilgang. Når du har oprettet profilen, kan du søge lige så mange stillinger du ønsker, uden at gøre andet end, at trykke “søg stillingen” og tilføje din motivation. Dermed slipper du for at spilde tiden på de ligegyldige ansøgninger.

Det tager dig kun få minutter at oprette din kompetenceprofil. En god profil tager omkring en time at udfylde.

Kompetenceprofil kan bruges til at søge job andre steder. (Kan gemmes i PDF-format)

Måske opdager du at dine kompetencer er mere efterspurgt andre steder.

Du er altid helt anonym. Ingen andre end du og vi kan se din profil.

Alt er helt uforpligtende for dig. Der er ingen udgifter for dig overhovedet, og I værste fald, får du lidt ekstra selvtillid af at vide, at nogen efterspørger lige Netop dig.

Nogle gange forbliver man i sit nuværende job, da man ikke helt kan overskue processen ved at skulle søge nyt arbejde. Dette skyldes som ofte, at det er lang tid siden at man sidst har søgt et job, eller man tvivler på sine kompetencer. Ofte kræver jobsøgningen mange timer med annonceskrivning, ansættelsessamtaler med mulighed for at blive skuffet med et afslag. Det kan koste mange menneskelige ressourcer. Udover at som vi gerne vil hjælpe dig af med det, har vi også gjort det meget nemmere for dig.

 

Hvordan foregår det når man bliver rekrutteret?

Vi tilbyder vores kunder to muligheder. Fuld rekruttering eller brug af vores rekrutteringssystem, som indeholder mange relevante funktioner til at gennemføre en god rekrutteringsproces på skole- og institutionsområdet.

Hvis kunden bestiller en løsning der giver dem adgang til vores rekrutteringssystem, kan du med tryk på en enkelt knap, vise din interesse i en konkret stilling og dermed give ansættelsesudvalget adgang til din profil. Finder ansættelsesudvalget din kompetenceprofil interessant, indkaldes du til en traditionel ansættelsessamtale.

Ved en fuld rekruttering, er processen lidt anderledes. Du skal stadig tilkendegive din interesse og dermed give ansættelsesudvalget adgang til din kompetenceprofil. Finder de dig relevant, ringer vi dig op og laver et telefoninterview. De svar du kommer med, kan ansættelsesudvalget læse på din profil. Herefter udvælger ansættelsesudvalget de fem bedst egnede kandidater, som vi derefter indkalder til en personlig samtale. Den samtale har til formål, at lære dig bedre at kende og finde frem til dine styrker, motivation osv. De svar du kommer med, kan ansættelsesudvalget læse på din profil. Herefter vælger udvalget hvem der skal indkaldes til en traditionel ansættelsessamtale.

Nogle kunder ønsker, at vi indhenter referencer fra tidligere job først. Er det tilfældet, beder vi først om din tilladelse.Bliver du herefter ansat, foregår det som ved en almindelig overenskomstmæssig ansættelse mellem dig og arbejdsgiver.

Ved ansættelse skal der indhentes børne-og straffeattest og der skal underskrives et ansættelsesbrev.

Lønnen vil være efter gældende overenskomst, medmindre andet fremgår i annoncen eller er blevet aftalt på forhånd.

 

Samtalerne ved en fuld rekruttering

Der afholdes to samtaler inden en egentlig jobsamtale hos kunden. En telefonisk samtale af 15-20 minutters varighed, samt en personlig samtale af 1-1 1/2  times varighed. Det er den samme konsulent der står for begge samtaler.
Den personlig samtale kan foregå flere steder. Vi kan afholde dem hos os i København eller i Århus, eller vi kan komme ud og afholde samtalen på din bopæl eller på en nærliggende facilitet. Fx. café eller hotel. Det aftales i telefonen, hvad der giver bedst mening for dig.
Den personlig samtale er en hyggelig samtale hvor vi nysgerrigt spørger ind til dig. Vi ønsker at finde ud af hvem du er. Hvad du brænder for. Hvad der giver dig energi i arbejdet og hvad dine forventninger til den kommende arbejdsplads er. Formålet med samtalen er, at give os et tydeligt grundlag til at kunne matche dig til arbejdspladsen.
Bliver du ikke tilbudt at gå videre til den egentlige jobsamtale, gør vi selvfølgelig en ekstra indsats for at finde dig et alternativ.

Kompetenceprofilen

Kompetenceprofil er det der erstatter din ansøgning. Ofte ligner ansøgninger utrolig meget hinanden og derfor er de ikke særlige interessante for en arbejdsgiver. Med kompetenceprofil laver du en uddybende beskrivelse af dig, dine kompetencer og dine ønsker til dit nye arbejde. Det skaber et bedre grundlag for ansættelsesudvalget til at bedømme din relevans for stillingen. Det er vigtigt, at du udfylder skemaet så fyldestgørende som muligt. Du behøver ikke at gøre det hele på een gang, men gør det, når du får bedre tid. Du kan altid rette eller redigere i det efterfølgende. Det er også godt at lægge sit billede ind på profilen. Det giver arbejdsgiver en følelse af, at kende dig lidt bedre.

Opret din Kompetenceprofil her Det er ganske gratis

Er du i tvivl om det mindste, så kontakt os her. Vi skal nok hjælpe dig videre.
 
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn