KONCEPT · NyMedarbejder.dk

KONCEPT

Koncept for NyMedarbejder.dk

 

Vores koncept har tre formål:

  • Det skal være et nemt og brugbart værktøj for arbejdsgiver og ansættelsesudvalg
  • Det skal nemt for arbejdstager at søge nye stillinger og komme videre i arbejdslivet
  • Sikre bedre og hurtigere ansættelser

Vores rekrutteringssystem er udviklet for at løse de rekrutteringsudfordring de fleste ledere på skole- og institutionsområdet står overfor i en rekrutteringsproces. Systemet skal ud over at være tidsbesparende og brugervenligt for alle at benytte, også være en nemmere måde for ansøgere, at komme videre i arbejdslivet.

I en fuld rekrutteringsproces kan man sige, at værktøjet leger Kirsten Giftekniv. Matchbarometeret matcher ansøgerne kompetencer og ønsker med jobkravene i de enkelte stillinger. Dermed opnår arbejdsgiver og arbejdstager det bedste udgangspunkt for en ansættelse. Som arbejdsgiver ved du, at du får en lærer, pædagog eller leder som passer til skolens eller institutionens profil, både hvad angår kvalifikationer, men også hvad angår personligheden. Læreren, pædagogen eller lederen sikre sig, at de får den helt rigtige arbejdsplads uden besværet med at skrive lange og ofte ligegyldige ansøgninger og gå til mange jobsamtaler. NyMedarbejder.dk’s koncept, gør livet lettere for alle og samtidig gør det helt rigtige for hinanden.

Vi har i mange år som fagpersoner på medarbejder- og ledelsesplan, oplevet lærere og pædagoger som er faglige kompetente, men som er brændt ud i jobbet. At søge nyt arbejde kan for nogle, være en lang og svær proces som kræver mange menneskelige ressourcer og som desværre er utrygt for mange. Vi håber, at vi kan hjælpe alle videre og dermed skabe et mere dynamisk arbejdsmarked på en nem, tryg og hurtigere måde.

 

At medarbejderen forbliver i sit job grundet tryghed, er sjældent gavnligt for dem selv eller for arbejdspladsen. Vi tror derfor på, at begge parter vinder på det…og vi ved det.

 

Som Lars Kolind, Oticon, udtrykte det: “en ting er medarbejdere som siger op og forlader os. Det er besværligt. Men de medarbejdere som brænder ud, men bliver på arbejdspladsen, de er meget besværlige.

 

Undgå at ansætte den forkerte.

Det er en kendt situation at man har udvalgt en håndfuld ansøgere til en samtale. Nogen falder igennem til samtalen, og den som står tilbage som den bedste kandidat, takker nej, da de lige har fået et andet job tilbudt. Så står man i situationen hvor man skal vælger en kandidat men egentlig ikke ønsker eller man skal ud i genopslag. Da man står og mangler en snarest er der sjældent tid til genopslag, så man vælger kandidaten man egentlig ikke ønskede. Den oplevelse vil vi gerne undgå fremover. Man skal vælge den rigtige…første gang.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn