F.A.Q. Kandidater · NyMedarbejder.dk

F.A.Q. Kandidater

  • Hvor dækker I geografisk?

Vi dækker hele Danmark

 

  • Er jeg garanteret job?

Det er du desværre ikke. Vi hjælper hvad vi kan, men kan ikke garantere dig et job.

 

  • Jeg er ikke uddannet pædagog. Kan jeg stadig oprette en kompetenceprofil og søge stillinger?

Det kan du tro. Kom du bare i gang!

 

  • Hvordan opretter jeg en Kompetenceprofil?

Det er enkelt. Når du opretter en kompetenceprofil, skal du udfylde 2 sider. Den 1. side er dine stamoplysninger. Når du derefter trykker ”Opret profil” kommer du til side 2. Her skal du udfylde de felter du bliver bedt om. Kompetenceprofil opretter du HER

 

  • Kan alle se min Kompetenceprofil?

Nej, kun du og vi kan se din Kompetenceprofil. Kun når du aktivt giver en arbejdsgiver og dens ansættelsesudvalg adgang til din profil, kan de se dem. Du giver en konkret arbejdsgiver adgang til din profil, når du søger en konkret stilling.

 

  • Kan jeg slette eller rette i min Kompetenceprofil?

Du kan altid slette eller redigere i din profil. Du skal logge ind på din profil, hvorfra du har adgang til begge funktioner.

 

  • Hvordan søger jeg et job?

Du har 2 muligheder. Har du ikke oprettet en kompetenceprofil hos os, skal du gøre. Her vil du blive bedt om at udfylde det ”annonce-id” der fremgår af stillingsannoncen. Når du har trykket ”gem” er din profil gemt og lederen og dens ansættelsesudvalg, har dermed adgang til at se din profil.

Har du allerede en kompetenceprofil, skal du gå ind på ledige stillinger og trykke ind på den stilling du gerne vil søge. Herefter trykker du ”søg stillingen” og du giver automatisk lederen og ansættelsesudvalget adgang til at se din profil.

 

  • Skal jeg lægge alle relevante oplysninger ind på min Kompetenceprofil?

Jo flere oplysninger du lægger ind på profilen og jo bedre profilen er udfyldt, jo bedre kan vi, lederen og ansættelsesudvalget lave et korrekt match til stillingen. Se din kompetenceprofil som din ansøgning.

 

  • Er der en ordentlig datasikkerhed?

Det kan du tro. Det er meget vigtigt for os, at datasikkerheden er i top og at vi overholder gældende lovgivning for dataopbevaring og anonymitet. Se mere her

 

  • Kan man få vikarstillinger?

Vi er ikke et vikarbureau. Dog servicere vi kunder som søger medarbejdere til længere vikariater såsom barsel- og længerevarende sygevikariater.

 

Besvarer dette ikke dit spørgsmål, så kontakt os her eller ring på telefon 7020 7585

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn